Környezetvédelem és kármentés. Fenntarthatóság. Egészséges életmód. Life & Style. Szociális biztonság

kármentés környezetvédelem biztonság

IBC tartályok: új és használt műanyagtartály

2019. október 16. - prcikkes

 ibc tartályok

IBC tartályok gyártása rotációs öntéssel

Folyadéktároló műanyag tartály minden méretben a gyártótól. A veszélyes anyagokat használó területeken kiválóan alkalmasak folyadéktárolásra és ömlesztett anyag tárolására a műanyag IBC-konténerek. A gyártóüzem speciális PE és PA tartályait ipari létesítmények vegyszereinek a tárolására tervezték, de akalmasak továbbá szennytelepeken az ivóvíz fertőtlenítésére használt ClO2 képletű klór-dioxid tárolására, vagy sertésfarmokon az állatok tisztaságát és egészségét szolgáló gyógyszeradalékok ivóvízhez történő szivattyús adagolásának a megoldására.

A közepes ömlesztettanyag-tartályok közül az 1000 literes a legkeresettebb.

Műanyag IBC-TARTÁLYOK A SZABADPIACON

ibc-muanyag-tartaly.jpgKínálat Budapesten és Magyarország nagyvárosaiban: Új IBC tartályok eladók! Új kivitelben, akár csak polietilén ballon, akár komplett műanyagtartály érdekli, ráccsal, raklappal, kisebb és nagyobb mennyiséget is ki tudunk szolgálni!  Méret: 1000 liter. Esővíz gyűjtésre, locsolásra, folyadék szállításra, gázolaj tárolásra - szállításra és szennyvíz biztonságos eltárolására. A konténer fémszálas polietilénből gyártott, teherbíró, ütés- és hőálló termékek varratmentesen készülnek rotoformázással. A rotációs öntési technológia energia- és anyagtakarékos, az eljárással változatos méretű és fajtájú konténerek gyárthatók: 1000 literes tartály árak >>>

Ugyanitt nagy választékban speciális ÚJ VASTARTÁLYOK GYÁRTÁSA MEGRENDELÉSRE! A veszélyes anyagokat használó területeken kívül a Fe alapanyagú ipari tartályok gyakran alkalmazott eszközök az élelmiszeriparban, az ivóvízkezelő üzemekben és a vegyszeres fertőtlenítést végző szennyvíztisztító telepeken is. Szükség van tartályokra és műanyag hordókra a mezőgazdaságban, hűtőberendezések és fűtőrendszerek területén.Könnyített, 2 mm-es  falvastagsággal készülő szögletes vastartályok 3 - 4 - 5 - 6 - 8 m3 -es méretekben! 7-14 napon belül kész! Országos vagy EU-s kiszállítással is! Elszámolás forintban: tartályok biztonsági kármentő tálcával

ibc-kontenerek.jpgÚj polipropilén, új polietilén műanyag tartályok minden méretben! A hazai gyártású és importált műanyag tartály ára kedvező a termékeink hosszú élettartamához képest, emellett minimális karbantartást igényelnek és a forgalmazótól beszerezhető környezetbarát twinoxide fertőtlenítő szerrel kiválóan tisztán tarthatók.Megrendelés alapján készülő tartályainkból rendelhet PP. és PE műanyagból szinte minden méretben és alakban! Helyben gyártás is megoldható! Földalatti és föld feletti tartályok, gyűjtők, tárolók, kádak stb. BŐVEBBEN a vízgyűjtőkről és hogy mekkora folyadéktároló ipari műanyag tartályok ára >>>

Új poliészter - üvegszál erősítésű műanyag tartályok!

Szennyvíztároló acél hengertartály. Jelenleg rendelhető méretek: 2 - 4 - 5 - 6 - 10 m3-es! Álló és fekvő változatban is szállítja a víztelep.Kiváló fizikai és kémiai paraméterek, szinte minden anyag tárolására! Esővízgyűjtés, szennyvíz gyűjtés, élelmiszer-tárolás, folyadékszállítás nemcsak fém, hanem használt poli-észter üvegszál erősítésű tartályok használatával is megoldható. Méretek: 0,8 m3-től 50 m3 -ig! Időtállóak, akár betonozás nélkül is a földbe süllyeszthetők. Különféle méretekben és kialakításokban. Az álló polimer anyagú tartályok is fektethetők betonozás nélkül. Esővíz gyűjtőnek, szennyvíz gyűjtőnek ideális!

Budapesti cégnél az automatizált műanyag tartály gyártás során a tárolókat hitelesítik és kalibrálják, a kész termékeken általában van 1 literenkénti vagy 10 literenkénti skálabeosztás. Forgalomba kerül új műanyag ballonnal konténeres kiszerelésben vegyes raklapon (fa, horganyzott fém, kombinált), méret: 1200×800×990 mm. Ugyanitt: szögletes műanyag kád és műanyag tálca egyedi méret szerint gyártva. Nem kell megfeledkezni, az élettartama több 10 év!!! Információk a műanyag tartály gyártásról >>>

Veszélyes hulladékot tároló rozsdás fémtartályok

Az Illatos úton eladók használt vas ill. acéltartályok veszélyes hulladék tárolására. Különféle gyártmányú vastartályok változó hosszúság és átmérő méretekkel. A tározótartályok fekvő hengeresek, de néha előfordul álló is. Ugyanitt korrodált alumíniumtartályok!  Használt alu tartályok eladók többféle méretben, általában fekvő hengeres változatban, de előfordul szögletes is! Termőföldbe telepített ivóvíztárolónak és özönvíz idejére esővízgyűjtőnek megfelel. Hőszigeteléssel ideális fűtővíz tárolók szolárrendszerbe kötve és fűzve adómentesen a szállítótól. Boros, sörös és egyébb kor tartályok! Álló hengeres, fekvő hengeres, szögletes és egyéb speciális kivitelben!

Használt rozsdamentes Arvisura-konténerek eladók! Eladó használt de jó állapotú rozsdamentes tartályok már 600 litertől! Különféle méretek és kialakítások! Használt állóhengeres PP ( polipropilén) tartályok eladók! Eladó használt de jó állapotú PP ( poli - propilén ), ill. PE ( poli - etilén ) anyagú álló hengeres tároló tartályok! A más célra gyártott ipari műanyag tartály használatával a klór-dioxidos ivóvíz fertőtlenítés biztonságosan elvégezhető, a víztároló edényből a megtisztult ivóvíz konténerekbe szivattyúzható, miután az ülepítőtartályt előbb kitakarítják a visszamaradt anyagoktól, majd fertőtlenítik, kiklórozzák. Élelmiszer tárolásra, esővíz gyűjtésre, szennyvíznek, gázolajnak, locsolóvíz-tartálynak kiválóak!

A bejegyzés trackback címe:

https://karmento.blog.hu/api/trackback/id/tr10015635786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
SEO BLOG. PR-cikkel elhelyezése. Téma: IBC tartály és ipari műanyag kármentő tálca gyártása rotációs öntéssel. Ivóvíz és folyadék tároló műanyag eszközök a vegyiparban.
süti beállítások módosítása