Környezetvédelem és kármentés. Fenntarthatóság. Egészséges életmód. Life & Style. Szociális biztonság

kármentés környezetvédelem biztonság

Folyadék tároló IBC tartály

2019. december 05. - prcikkes

IBC műanyag tartályok

műanyag ibc tartály  Az ivóvíz és más folyadékok tárolására rendszeresített négyszögletes Eurokub vagy IBC tartályok főleg cseppfolyós anyagok vagy szemcsés ömlesztett anyagok tárolására rendszeresítettek az iparban és logisztikai szolgáltatások területén. Minden Intermediate Bulk Container fa raklapon, fém keretben használatos, targoncával szállítható.

A köbös (négyszögletes) tartályokat (Eurocube) folyékony vegyszerek, savak, lúgok, alkoholok, ipari olajok, koncentrátumok, üzemanyagok (a benzin kivételével) és egyéb termékek szállítására és tárolására szánják. Az az IBC konténerek különféle célokra használhatók, például: az 1000 l-es kapacitást kényelmesen lehet használni területek öntözésére vagy a telepek szennyvízének megszervezésére.

Az IBC műanyagtartályok általában acélból hegesztett vázból (szerelvények vagy acélcsövek) és egy polietilén belső tartályból állnak, amely utóbbi szervizberendezéssel rendelkezik. A műanyag tartály acélváza acélprofilok és -lemezek hegesztésével készül, majd ezt követően lefestik őket. Az IBC-tároló polietilénből készül, amely nagy mértékben ellenáll a különféle vegyi anyagoknak. Céljától függően egy műanyag alsó lefolyót vagy kaput kell felszerelni a tartályra. Az IBC tartályok általában széles hőmérsékleti tartományban használhatók, mechanikai szilárdságot és kémiai ellenállást biztosítanak.

A konténer kényelmes be- és kirakodásra ad módot (van töltőnyak és leeresztő csap), négyzet alakú, az kényelmes a be- és kirakodáshoz, valamint a szállításhoz történő elhelyezéshez. Könnyű, kevés helyet foglal el, az Intermediate Bulk Container moduláris kialakításának köszönhetően az egyedi igényekhez igazítható.

A műanyag tartályok és alájuk szerelt kármentő tálcák esetén a nagykereskedelmi ár olcsóbb, még alacsonyabb a műanyag edények ára az ajánlott webáruházban.

Eladó használt IBC tartály

folyadéktároló ibc műanyag tartály

A kínált kékes árnyalatú fehér színű 1000 literes űrtartalmú IBC tartályt víz alapú emulziós lakkok, parfümök, dízelüzemanyag-adalékok, műtrágyák és oldószerek szállítására és tárolására használták korábban. Az Eurocub nagyszerű látványt nyújt, újnak tűnik.

A kockatartályokat folyékony vegyi és élelmiszeripari termékek szállítására és tárolására tervezték, ideértve:

izopropil-alkohol;
savak; lúgok;
növényi olaj;
ecetsav;
96%-os etil-alkohol;
és egyéb termékeket.

Az: alacsony nyomású polietilén tartály paraméterei: Töltőfurat / fedél: Kerek lyuk, 150,0 mm, 250 mm vagy 400 mm átmérőjű, NW 150, 250 vagy 400 csavaros kupakkal lezárva, szorítóval. Leeresztő eszköz (csap): Integrált (beépített) csap, 50,0 vagy 100,0 mm átmérőjű.
A műanyag IBC tartály egyéb paraméterei

Az Eurocube fő paraméterei:

Kapacitás 1000 liter névleges; 1060 liter tényleges
Teljes méret, mm:
- hossza 1200 mm - / + 10
- szélesség 1000 mm - / + 10
- magasság 1160 mm - / + 5
Teljes tömeg 65 kg
Tűrés UN 31 / HA1 / Y

A négyszögletes műanyag IBC tartályok előnyei

Az IBC tartályok újrahasznosíthatóak, úgy tervezték őket, hogy a termékek maximális sűrűsége 1,9 legyen, extra sarokvédelemmel rendelkezik a belső tartály védelme érdekében.

A szögletes IBC konténerek használata helyet takarít meg, ezért az anyagok szállítási költségei alacsonyabbak, mint a hordókban. A megtakarítás a szállítás során a szállítás körülményeitől, a szállított anyagok típusától, veszélyességi osztályától, távolságától és számos tényezőtől függ, amelyek különböznek az egyes esetekben, de az anyagok műanyagtartályban történő szállításának előnyei nyilvánvalóak. A fémvázba szerelt kocka-tartályok többszintűen egymásra rakhatók, tartósak. Integrált raklap-aljzatuknak köszönhetően targoncás rakodásra alkalmasak.

A bejegyzés trackback címe:

https://karmento.blog.hu/api/trackback/id/tr9415339634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
SEO BLOG. PR-cikkel elhelyezése. Téma: IBC tartály és ipari műanyag kármentő tálca gyártása rotációs öntéssel. Ivóvíz és folyadék tároló műanyag eszközök a vegyiparban.
süti beállítások módosítása