Környezetvédelem és kármentés. Fenntarthatóság. Egészséges életmód. Life & Style. Szociális biztonság

kármentés környezetvédelem biztonság

Ipari műanyag tálca

IBC konténer kármentő gyűjtőtálcán

2020. január 12. - prcikkes

Műanyag víztároló tartályok

ipari műanyag tartály és kármentő tálcaA tisztavíz-tároló műanyag tartályok ipari tálcával különféle méretekben készülnek rotációs öntéssel, elérhetőek a HydroFLOW Magyarország weboldalán, ahol széles választékban meg is rendelhetők 35 litertől egészen 30500 literes maxi térfogatig. A polietilénből készült konténerek, tartályok és hordók űrtartalmukhoz képest aránylag könnyűek, így üresen kis teljesítményű rakodóeszközökkel rendezhetők.Rendszerint a nagyobb folyadéktárolókat acél keretbe helyezik és amennyiben nem ivóvizet, hanem környezetkárosító anyagot tárolnak benne, akkor kármentő tálcára helyezik.

FOLYADÉKTÁROLÓ TARTÁLY KÁRMENTŐVEL

Az ivóvíztároló kerek és négyszögletes tartályok rákattintható csúszótetővel rendelkeznek a biztonsági szerelvények illesztéséhez. Az IBC gyártási sorozat esetén az edényekhez komplettben beszerezhetők a termelési folyamatokhoz elengedhetetlenül szükséges gyári vagy használt rozsdamentes acél tartozékok és poliészter vagy polikarbonát kiegészítők. Az ipari cseppgyűjtő tálcák magassága igazodik a konténerekéhez, és a plasztik kalibrálásnak köszönhetően a mérőszint mértékének megfelelően a vegyipari használatban tetszőlegesen csökkenthetők egyéni igények szerint. A felgyűlt folyadék csapszelepeken át üríthető.

Folyadéktároló IBC tartály

Az IBC műanyagtartály szögletes, ennélfogva raklapra szerelve is helytakarékos. Menetes tetővel az 1000 literes fekete IBC a legnépszerűbb termék a vegyipar számára.
Ezt a tartálytípus 1,8 kg / dm³ fajsúlyú folyékony és ömlesztett anyagokhoz engedélyezték. Acél kerettel rendelkezik, ezek könnyen egymásba helyezhetőek és  villás targoncával szállíthatók.

A polipropilén IBC tárolótartályok egyéni kérésre felszerelhetőek szerelvényekkel, csövekkel, szintjelzővel és biztonsági ipari gyűjtőtálcával.

Kármentő tálcák és műanyag gyűjtőtálcák

 

ipari műanyag tálcaAz ipari tálcák por alakú polietilénből készülnek termoplaszt eljárással. A rotációs öntési technológiával gyártott biztonságos, varratmentes ipari műanyag kármentő gyűltőtálca és kád a teherbíró acélbetétnek köszönhetően több 100 literes IBC-tartállyal is terhelhető. Minden kármentő tálca vegyszerálló és hőálló 160 C fokig. Nem veszélyes az ivóvízre és élelmiszerekre.

Számos alakzatú és űrtartalmú kármentő tálca és gyűjtőtálca típus elérhető el a forgalmazónál. Törvényi előírás szerint használatuk kötelező a környezetre veszélyes anyagok, mérgező és egészségkárosító vegyszerek használatánál. Keresett típusok térfogata:

  • kármentő tálca, 600 x 400 mm-es
  • műanyag kármentő 800 x 600 mm-es méretben
  • ipari műanyag tálca mérete: 1200 x 800 mm
  • folyadékgyűjtő 1200 x 1000 mm-es méretben
  • IBC tartály alá való műanyag kármentő tálcák: 2000 x 1200 mm

Környezetvédelem: az ipari műanyag tálca kötelező

A környezeti károktól mentesítő WR,  WRL és WRP műanyagtálcák beilleszthetők kisebb ülepítő medencék, víztározó kádak, szállító konténerek alá, rakodószintjük magasan elhelyezett és villás emelők, raklaprendező számára illesztékekkel rendelkeznek, targoncával egymásra helyezve is jól mozgathatók vegyi üzemekben, gyógyszer- és élelmiszeripari gyártósoroknál. Magyarországon a fokozott környezetvédelem miatt z üzemanyagiparban is kötelező a kármentők alkalmazása.

/termekkategoria/folyadektarolo-tartalyok/

termekkategoria/karmento-talca-gyujto-talca-karmento-hordo/karmento-talca-gyujto-talca-muanyag-kad/

A bejegyzés trackback címe:

https://karmento.blog.hu/api/trackback/id/tr8315404506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
SEO BLOG. PR-cikkel elhelyezése. Téma: IBC tartály és ipari műanyag kármentő tálca gyártása rotációs öntéssel. Ivóvíz és folyadék tároló műanyag eszközök a vegyiparban.
süti beállítások módosítása